Tirana

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Rinas Mother Teresa in Tirana (Albanië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in . Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .

Als u vertrekt naar Tirana is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij hebben daarom een aantal zaken voor u op een rijtje gezet.

Vliegveld: Rinas Mother Teresa
IATA code: TIA
ICAO code: LATI
www.tirana-airport.com

Hoofdstad van Albanië: Tirana
Aantal inwoners: 2986952
vlag van Albanië

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Tirana is Europe/Tirane en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Rinas Mother Teresa op deze pagina worden ook weergegeven met de lokale tijd.

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Lek. Valutacode ALL.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Albanië en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +355 of 00355.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Rinas Mother Teresa in Tirana (Albanië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Rinas Mother Teresa in Tirana (Albanië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Tirana. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Nov 27, 2020 - Fri
Tirana, AL
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri nov 27
sky is clear
12/10°C 2 km/h, SW 49% 766.57 mmHg
sat nov 28
broken clouds
14/10°C 5 km/h, SSE 37% 765.07 mmHg
sun nov 29
light rain
14/11°C 8 km/h, ENE 40% 760.56 mmHg
mon nov 30
light rain
13/7°C 6 km/h, N 55% 763.57 mmHg
tue dec 1
sky is clear
9/5°C 5 km/h, ENE 46% 768.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk de vluchttijden regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijk vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.

Comments are closed.