Tirana

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Rinas Mother Teresa in Tirana (Albanië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Tirana. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .
vlag van Albanië
Vliegveld: Rinas Mother Teresa
IATA code: TIA
ICAO code: LATI
Hoofdstad van Albanië: Tirana
www.tirana-airport.com

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 1654 kilometer vliegen naar Rinas Mother Teresa in Tirana. Een vlucht duurt ongeveer 2 uur en 58 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Tirana is Europe/Tirane en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Rinas Mother Teresa op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Rinas Mother Teresa in (Albanië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Rinas Mother Teresa in Tirana (Albanië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

May 17, 2021 - Mon
Tirana, AL
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
mon may 17
broken clouds
22/17°C 20 km/h, WSW 53% 756.81 mmHg
tue may 18
light rain
22/15°C 16 km/h, NW 51% 761.31 mmHg
wed may 19
broken clouds
23/17°C 13 km/h, W 43% 760.56 mmHg
thu may 20
light rain
15/11°C 11 km/h, SSE 85% 759.06 mmHg
fri may 21
broken clouds
18/10°C 27 km/h, N 48% 758.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Albanië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Lek. Valutacode ALL.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Albanië is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Albanië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +355 of 00355.

Comments are closed.