Tivat

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Tivat in Tivat (Montenegro). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Tivat. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Tivat.
vlag van Montenegro
Vliegveld: Tivat
IATA code: TIV
ICAO code: LYTV
Hoofdstad van Montenegro: Podgorica
www.montenegroairports.com

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 1518 kilometer vliegen naar Tivat in Tivat. Een vlucht duurt ongeveer 2 uur en 48 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Tivat is Europe/Podgorica en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Tivat op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Tivat in Tivat (Montenegro). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Tivat in Tivat (Montenegro). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Nov 30, 2022 - Wed
Tivat, ME
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed nov 30
light rain
11/10°C 17 km/h, NE 69% 759.06 mmHg
thu dec 1
overcast clouds
13/10°C 13 km/h, NE 67% 760.56 mmHg
fri dec 2
light rain
11/11°C 7 km/h, NE 81% 765.82 mmHg
sat dec 3
overcast clouds
13/12°C 10 km/h, ENE 70% 766.57 mmHg
sun dec 4
light rain
14/13°C 11 km/h, E 74% 767.32 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Montenegro

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Montenegro is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Montenegro te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +382 of 00382.