Tombouctou

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Tombouctou in Tombouctou (Mali). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in . Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .

Als u met het vliegtuig vertrekt of aankomt op Tombouctou is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij hebben daarom een aantal zaken voor u op een rijtje gezet:

Vliegveld: Tombouctou
IATA code: TOM
ICAO code: GATB

Hoofdstad van Mali: Bamako
Aantal inwoners: 13796354
vlag van Mali

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Tombouctou is Africa/Bamako en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Tombouctou op deze pagina worden ook weergegeven met de lokale tijd.

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Franc. Valutacode XOF.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Mali en stekkers hebben de code C / E.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +223 of 00223.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Tombouctou in Tombouctou (Mali). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Tombouctou in Tombouctou (Mali). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Tombouctou. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 1, 2020 - Tue
Tombouctou, ML
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue dec 1
overcast clouds
32/25°C 18 km/h, E 12% 761.31 mmHg
wed dec 2
few clouds
33/27°C 20 km/h, ESE 11% 759.81 mmHg
thu dec 3
sky is clear
34/27°C 18 km/h, SSE 11% 759.06 mmHg
fri dec 4
sky is clear
32/26°C 7 km/h, NW 12% 759.06 mmHg
sat dec 5
sky is clear
29/25°C 6 km/h, NE 18% 758.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk de vluchttijden regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijk vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.

Comments are closed.