Tonghua

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Tonghua Liuhe in Tonghua (China). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Tonghua. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Tonghua.
vlag van China
Vliegveld: Tonghua Liuhe
IATA code: TNH
ICAO code: ZYTN
Hoofdstad van China: Beijing

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8127 kilometer vliegen naar Tonghua Liuhe in Tonghua. Een vlucht duurt ongeveer 10 uur en 40 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Tonghua is Asia/Shanghai en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Tonghua Liuhe op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Tonghua Liuhe in Tonghua (China). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Tonghua Liuhe in Tonghua (China). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 23, 2023 - Sat
Tonghua, CN
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat sep 23
sky is clear
19/9°C 6 km/h, NE 44% 768.07 mmHg
sun sep 24
overcast clouds
19/14°C 10 km/h, WSW 59% 766.57 mmHg
mon sep 25
light rain
16/14°C 7 km/h, S 81% 763.57 mmHg
tue sep 26
overcast clouds
18/13°C 5 km/h, SSW 69% 762.82 mmHg
wed sep 27
light rain
15/14°C 5 km/h, S 92% 759.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over China

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Yuan Renminbi. Valutacode CNY.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in China is 220 V en stekkers hebben de code A / C / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in China te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +86 of 0086.