Torreon

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Francisco Sarabia in Torreon (Mexico). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Torreon. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Torreon.
vlag van Mexico
Vliegveld: Francisco Sarabia
IATA code: TRC
ICAO code: MMTC
Hoofdstad van Mexico: Mexico City

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8922 kilometer vliegen naar Francisco Sarabia in Torreon. Een vlucht duurt ongeveer 11 uur en 37 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Torreon is America/Monterrey en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Francisco Sarabia op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Francisco Sarabia in Torreon (Mexico). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Francisco Sarabia in Torreon (Mexico). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 23, 2023 - Sat
Torreón, MX
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri sep 22
sky is clear
31/26°C 18 km/h, ENE 27% 759.81 mmHg
sat sep 23
scattered clouds
33/27°C 18 km/h, ENE 22% 758.31 mmHg
sun sep 24
sky is clear
34/28°C 20 km/h, ENE 23% 758.31 mmHg
mon sep 25
scattered clouds
34/29°C 27 km/h, E 26% 759.06 mmHg
tue sep 26
broken clouds
31/28°C 23 km/h, ENE 32% 760.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Mexico

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Peso. Valutacode MXN.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Mexico is 127 V en stekkers hebben de code A.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Mexico te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +52 of 0052.