Tozeur

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Tozeur in Tozeur (Tunesië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Tozeur. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Tozeur.
vlag van Tunesië
Vliegveld: Tozeur
IATA code: TOE
ICAO code: DTTZ
Hoofdstad van Tunesië: Tunis
www.oaca.nat.tn

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 2063 kilometer vliegen naar Tozeur in Tozeur. Een vlucht duurt ongeveer 2 uur en 27 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Tozeur is Africa/Tunis en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Tozeur op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Tozeur in Tozeur (Tunesië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Tozeur in Tozeur (Tunesië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 18, 2024 - Thu
Tozeur, TN
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu jul 18
sky is clear
39/33°C 33 km/h, E 16% 760.56 mmHg
fri jul 19
sky is clear
37/32°C 29 km/h, ESE 18% 761.31 mmHg
sat jul 20
sky is clear
38/34°C 24 km/h, E 15% 759.06 mmHg
sun jul 21
sky is clear
40/38°C 18 km/h, ESE 13% 757.56 mmHg
mon jul 22
sky is clear
41/30°C 42 km/h, E 16% 757.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Tunesië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dinar. Valutacode TND.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Tunesië is 230 V en stekkers hebben de code C / E.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Tunesië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +216 of 00216.