Trincomalee

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van China Bay in Trincomalee (Sri Lanka). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Trincomalee. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Trincomalee.
vlag van Sri Lanka
Vliegveld: China Bay
IATA code: TRR
ICAO code: VCCT
Hoofdstad van Sri Lanka: Colombo

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8335 kilometer vliegen naar China Bay in Trincomalee. Een vlucht duurt ongeveer 10 uur en 55 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Trincomalee is Asia/Colombo en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van China Bay op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld China Bay in Trincomalee (Sri Lanka). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld China Bay in Trincomalee (Sri Lanka). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 8, 2021 - Wed
Trincomalee, LK
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed dec 8
light rain
28/27°C 18 km/h, NE 74% 759.06 mmHg
thu dec 9
moderate rain
28/28°C 23 km/h, E 64% 760.56 mmHg
fri dec 10
light rain
29/27°C 21 km/h, E 69% 759.81 mmHg
sat dec 11
moderate rain
28/28°C 19 km/h, ENE 70% 759.06 mmHg
sun dec 12
moderate rain
27/27°C 20 km/h, ENE 81% 759.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Sri Lanka

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Rupee. Valutacode LKR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Sri Lanka is 230 V en stekkers hebben de code D / G / M.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Sri Lanka te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +94 of 0094.

Comments are closed.