Turkmenbashi

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Turkmanbashi in Turkmenbashi (Turkmenistan). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Turkmenbashi. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .
vlag van Turkmenistan
Vliegveld: Turkmanbashi
IATA code: KRW
ICAO code: UTAK
Hoofdstad van Turkmenistan: Ashgabat

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 3875 kilometer vliegen naar Turkmanbashi in Turkmenbashi. Een vlucht duurt ongeveer 5 uur en 36 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Turkmenbashi is Asia/Ashgabat en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Turkmanbashi op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Turkmanbashi in (Turkmenistan). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Turkmanbashi in Turkmenbashi (Turkmenistan). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 24, 2021 - Fri
Türkmenbaşy, TM
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri sep 24
sky is clear
26/19°C 43 km/h, NNW 44% 754.56 mmHg
sat sep 25
few clouds
23/19°C 45 km/h, NNW 58% 759.06 mmHg
sun sep 26
broken clouds
23/16°C 33 km/h, NNW 49% 763.57 mmHg
mon sep 27
sky is clear
22/18°C 26 km/h, N 40% 761.31 mmHg
tue sep 28
overcast clouds
25/19°C 36 km/h, N 35% 761.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Turkmenistan

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Manat. Valutacode TMT.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Turkmenistan is 220 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Turkmenistan te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +993 of 00993.

Comments are closed.