Urgench

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Urgench in Urgench (Oezbekistan). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Urgench. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Urgench.
vlag van Oezbekistan
Vliegveld: Urgench
IATA code: UGC
ICAO code: UTNU
Hoofdstad van Oezbekistan: Tashkent

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 4289 kilometer vliegen naar Urgench in Urgench. Een vlucht duurt ongeveer 5 uur en 6 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Urgench is Asia/Samarkand en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Urgench op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Urgench in Urgench (Oezbekistan). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Urgench in Urgench (Oezbekistan). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 30, 2022 - Thu
Urgench, UZ
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu jun 30
sky is clear
37/28°C 35 km/h, NNE 17% 754.56 mmHg
fri jul 1
sky is clear
35/29°C 29 km/h, NNE 13% 755.31 mmHg
sat jul 2
scattered clouds
38/32°C 29 km/h, ENE 12% 751.56 mmHg
sun jul 3
sky is clear
34/27°C 39 km/h, NNW 22% 752.31 mmHg
mon jul 4
sky is clear
29/25°C 25 km/h, NNW 17% 758.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Oezbekistan

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Som. Valutacode UZS.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Oezbekistan is 220 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Oezbekistan te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +998 of 00998.

15 Responses to “Urgench”

  1. gay sex chat online

    free chat and web cam sites for bi and gay men https://bjsgaychatroom.info/

Comments are closed.