Ust Kamenogorsk

Info

Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Ust Kamenogorsk Airport in Ust Kamenogorsk (Kazachstan). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Ust Kamenogorsk. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Ust Kamenogorsk.

Vliegveld: Ust Kamenogorsk Airport
Plaats: Ust Kamenogorsk
IATA code: UKK

Timezone
De timezone van Ust Kamenogorsk is Asia/Qyzylorda.

Betaalmiddel
In Kazachstan is de officiële munteenheid de Tenge. Valutacode KZT.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Kazachstan te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +7 of 007.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Ust Kamenogorsk Airport in Ust Kamenogorsk (Kazachstan). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Ust Kamenogorsk Airport in Ust Kamenogorsk (Kazachstan). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Ust Kamenogorsk Airport. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 8, 2020 - Wed
Ooops! Nothing was found!Comments are closed.