Vadodara

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Vadodara in Vadodara (India). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Vadodara. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Vadodara.
vlag van India
Vliegveld: Vadodara
IATA code: BDQ
ICAO code: VABO
Hoofdstad van India: New Delhi

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 6609 kilometer vliegen naar Vadodara in Vadodara. Een vlucht duurt ongeveer 8 uur en 52 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Vadodara is Asia/Kolkata en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Vadodara op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Vadodara in Vadodara (India). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Vadodara in Vadodara (India). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 28, 2022 - Tue
Vadodara, IN
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue jun 28
light rain
33/31°C 26 km/h, SW 53% 752.31 mmHg
wed jun 29
light rain
35/30°C 31 km/h, SW 47% 750.81 mmHg
thu jun 30
moderate rain
33/30°C 28 km/h, SW 53% 750.81 mmHg
fri jul 1
moderate rain
31/29°C 25 km/h, SW 62% 751.56 mmHg
sat jul 2
moderate rain
32/28°C 28 km/h, SW 58% 750.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over India

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Rupee. Valutacode INR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in India is 230 V en stekkers hebben de code C / D / M.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in India te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +91 of 0091.

Comments are closed.