Valencia

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Arturo Michelena International Airport in Valencia (Venezuela). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Valencia. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Valencia.
vlag van Venezuela
Vliegveld: Arturo Michelena International Airport
IATA code: VLN
ICAO code: SVVA
Hoofdstad van Venezuela: Caracas

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7942 kilometer vliegen naar Arturo Michelena International Airport in Valencia. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 27 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Valencia is America/Caracas en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Arturo Michelena International Airport op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Arturo Michelena International Airport in Valencia (Venezuela). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Arturo Michelena International Airport in Valencia (Venezuela). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 8, 2021 - Wed
Valencia, ES
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed dec 8
scattered clouds
12/7°C 53 km/h, W 46% 759.81 mmHg
thu dec 9
overcast clouds
11/11°C 45 km/h, W 56% 765.07 mmHg
fri dec 10
overcast clouds
14/14°C 43 km/h, WNW 65% 762.07 mmHg
sat dec 11
scattered clouds
17/10°C 28 km/h, NNW 42% 765.07 mmHg
sun dec 12
sky is clear
15/8°C 8 km/h, ESE 51% 769.57 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Venezuela

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Bolivar. Valutacode VEF.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Venezuela is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Venezuela te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +58 of 0058.

Comments are closed.