Victoria

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Victoria International in Victoria (Canada). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Victoria. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Victoria.
vlag van Canada
Vliegveld: Victoria International
IATA code: YYJ
ICAO code: CYYJ
Hoofdstad van Canada: Ottawa
www.victoriaairport.com

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7769 kilometer vliegen naar Victoria International in Victoria. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 14 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Victoria is America/Vancouver en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Victoria International op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Victoria International in Victoria (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Victoria International in Victoria (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 20, 2024 - Sat
Hong Kong, HK
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun jul 21
light rain
30/29°C 26 km/h, E 73% 755.31 mmHg
mon jul 22
moderate rain
29/29°C 25 km/h, ESE 80% 753.81 mmHg
tue jul 23
moderate rain
30/29°C 16 km/h, SSW 72% 751.56 mmHg
wed jul 24
light rain
31/29°C 21 km/h, WSW 73% 749.31 mmHg
thu jul 25
broken clouds
30/29°C 28 km/h, SW 72% 747.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Canada

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode CAD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Canada is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Canada te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.