Victoria Falls

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Victoria Falls in Victoria Falls (Zimbabwe). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Victoria Falls. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .

Als u met het vliegtuig vertrekt of aankomt op Victoria Falls is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij hebben daarom een aantal zaken voor u op een rijtje gezet:
vlag van Zimbabwe
Vliegveld: Victoria Falls
IATA code: VFA
ICAO code: FVFA
Hoofdstad van Zimbabwe: Harare

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8089 kilometer vliegen naar Victoria Falls in Victoria Falls. Een vlucht duurt ongeveer 10 uur en 37 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Victoria Falls is Africa/Harare en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Victoria Falls op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode ZWL.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Zimbabwe is 240 V en stekkers hebben de code D / G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Zimbabwe te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +263 of 00263.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Victoria Falls in (Zimbabwe). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Victoria Falls in Victoria Falls (Zimbabwe). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 7, 2021 - Sun
Victoria Falls, ZW
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun mar 7
sky is clear
28/19°C 10 km/h, E 48% 760.56 mmHg
mon mar 8
sky is clear
29/19°C 8 km/h, E 42% 758.31 mmHg
tue mar 9
sky is clear
29/20°C 5 km/h, ENE 48% 759.06 mmHg
wed mar 10
sky is clear
30/21°C 3 km/h, NW 48% 759.81 mmHg
thu mar 11
light rain
32/21°C 3 km/h, ESE 45% 759.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk de vluchttijden regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijk vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Comments are closed.