Vilankulu

Info

Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Vilankulo Airport in Vilankulu (Mozambique). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Vilankulu. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Vilankulu.

Vliegveld: Vilankulo Airport
Plaats: Vilankulu
IATA code: VNX
www.aeroportos.co.mz

Timezone
De timezone van Vilankulu is Africa/Maputo.

Betaalmiddel
In Mozambique is de officiële munteenheid de Metical. Valutacode MZN.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Mozambique te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +258 of 00258.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Vilankulo Airport in Vilankulu (Mozambique). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Vilankulo Airport in Vilankulu (Mozambique). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Vilankulo Airport. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 20, 2019 - Fri
Ooops! Nothing was found!Comments are closed.