Villa Mercedes

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Villa Mercedes in Villa Mercedes (Argentinië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Villa Mercedes. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .
vlag van Argentinië
Vliegveld: Villa Mercedes
IATA code: VME
ICAO code: SAOR
Hoofdstad van Argentinië: Buenos Aires

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 11721 kilometer vliegen naar Villa Mercedes in Villa Mercedes. Een vlucht duurt ongeveer 14 uur en 57 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Villa Mercedes is America/Argentina/San_Luis en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Villa Mercedes op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Villa Mercedes in (Argentinië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Villa Mercedes in Villa Mercedes (Argentinië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 28, 2021 - Wed
Villa Mercedes, AR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed jul 28
sky is clear
8/5°C 15 km/h, SW 36% 775.57 mmHg
thu jul 29
sky is clear
14/10°C 17 km/h, NNE 18% 767.32 mmHg
fri jul 30
sky is clear
16/11°C 32 km/h, NNW 21% 763.57 mmHg
sat jul 31
broken clouds
14/9°C 20 km/h, SE 29% 772.57 mmHg
sun aug 1
sky is clear
13/9°C 24 km/h, E 33% 774.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Argentinië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Peso. Valutacode ARS.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Argentinië is 220 V en stekkers hebben de code C / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Argentinië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +54 of 0054.

Comments are closed.