Vitebsk

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Vitebsk in Vitebsk (Wit-Rusland). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Vitebsk. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Vitebsk.
vlag van Wit-Rusland
Vliegveld: Vitebsk
IATA code: VTB
ICAO code: UMII
Hoofdstad van Wit-Rusland: Minsk

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 1703 kilometer vliegen naar Vitebsk in Vitebsk. Een vlucht duurt ongeveer 2 uur en 1 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Vitebsk is Europe/Minsk en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Vitebsk op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Vitebsk in Vitebsk (Wit-Rusland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Vitebsk in Vitebsk (Wit-Rusland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 3, 2022 - Sat
Vitebsk, BY
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat dec 3
overcast clouds
-4/-4°C 18 km/h, SE 90% 778.57 mmHg
sun dec 4
overcast clouds
-5/-8°C 18 km/h, SE 88% 780.82 mmHg
mon dec 5
overcast clouds
-9/-9°C 17 km/h, SSE 83% 780.07 mmHg
tue dec 6
broken clouds
-8/-8°C 25 km/h, S 80% 770.32 mmHg
wed dec 7
overcast clouds
-7/-8°C 25 km/h, S 81% 767.32 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Wit-Rusland

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Ruble. Valutacode BYR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Wit-Rusland is 220 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Wit-Rusland te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +375 of 00375.