Wainwright

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Wainwright in Wainwright (Verenigde Staten). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Wainwright. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Wainwright.
vlag van Verenigde Staten
Vliegveld: Wainwright
IATA code: AIN
ICAO code: PAWT
Hoofdstad van Verenigde Staten: Washington

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 6290 kilometer vliegen naar Wainwright in Wainwright. Een vlucht duurt ongeveer 7 uur en 29 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Wainwright is America/Anchorage en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Wainwright op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Wainwright in Wainwright (Verenigde Staten). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Wainwright in Wainwright (Verenigde Staten). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Feb 8, 2023 - Wed
Wainwright, CA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue feb 7
few clouds
1/-5°C 18 km/h, WSW 89% 758.31 mmHg
wed feb 8
light snow
-5/-10°C 13 km/h, N 84% 766.57 mmHg
thu feb 9
overcast clouds
-4/-9°C 13 km/h, SSE 85% 768.07 mmHg
fri feb 10
overcast clouds
1/-1°C 32 km/h, W 81% 754.56 mmHg
sat feb 11
scattered clouds
-3/-4°C 19 km/h, W 83% 760.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Verenigde Staten

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode USD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Verenigde Staten is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Verenigde Staten te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.