Wajir

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Wajir in Wajir (Kenia). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in . Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .

Als u met het vliegtuig vertrekt of aankomt op Wajir is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij hebben daarom een aantal zaken voor u op een rijtje gezet:

Vliegveld: Wajir
IATA code: WJR
ICAO code: HKWJ
kaa.go.ke

Hoofdstad van Kenia: Nairobi
Aantal inwoners: 40046566
vlag van Kenia

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Wajir is Africa/Nairobi en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Wajir op deze pagina worden ook weergegeven met de lokale tijd.

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Shilling. Valutacode KES.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Kenia en stekkers hebben de code G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +254 of 00254.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Wajir in Wajir (Kenia). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Wajir in Wajir (Kenia). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Wajir. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Nov 30, 2020 - Mon
Wajir, KE
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue dec 1
sky is clear
32/30°C 15 km/h, E 43% 757.56 mmHg
wed dec 2
broken clouds
32/30°C 20 km/h, E 46% 758.31 mmHg
thu dec 3
sky is clear
32/29°C 20 km/h, E 44% 759.06 mmHg
fri dec 4
scattered clouds
31/29°C 20 km/h, E 43% 759.06 mmHg
sat dec 5
broken clouds
31/30°C 14 km/h, ESE 42% 758.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk de vluchttijden regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijk vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.

Comments are closed.