Walnut Ridge

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Walnut Ridge in Walnut Ridge (Verenigde Staten). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Walnut Ridge. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Walnut Ridge.
vlag van Verenigde Staten
Vliegveld: Walnut Ridge
IATA code: ARG
ICAO code: KARG
Hoofdstad van Verenigde Staten: Washington

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7269 kilometer vliegen naar Walnut Ridge in Walnut Ridge. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 39 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Walnut Ridge is America/Chicago en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Walnut Ridge op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Walnut Ridge in Walnut Ridge (Verenigde Staten). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Walnut Ridge in Walnut Ridge (Verenigde Staten). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Feb 8, 2023 - Wed
Walnut Ridge, US
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue feb 7
light rain
13/9°C 22 km/h, SSW 86% 765.82 mmHg
wed feb 8
heavy intensity rain
10/15°C 40 km/h, S 99% 764.32 mmHg
thu feb 9
sky is clear
12/9°C 37 km/h, SW 54% 763.57 mmHg
fri feb 10
light rain
8/3°C 26 km/h, N 91% 765.07 mmHg
sat feb 11
light rain
5/2°C 27 km/h, NNE 46% 768.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Verenigde Staten

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode USD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Verenigde Staten is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Verenigde Staten te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.