Warschau

Info

Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Warsaw Chopin Airport in Warschau (Polen). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Warschau. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Warschau.

Vliegveld: Warsaw Chopin Airport
Plaats: Warschau
IATA code: WAW
www.lotnisko-chopina.pl

Timezone
De timezone van Warschau is Europe/Warsaw.

Betaalmiddel
In Polen is de officiële munteenheid de Zloty. Valutacode PLN.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Polen te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +48 of 0048.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Warsaw Chopin Airport in Warschau (Polen). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Warsaw Chopin Airport in Warschau (Polen). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Warsaw Chopin Airport. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Oct 16, 2019 - Wed
Ooops! Nothing was found!Comments are closed.