Watson Lake

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Watson Lake in Watson Lake (Canada). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Watson Lake. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Watson Lake.
vlag van Canada
Vliegveld: Watson Lake
IATA code: YQH
ICAO code: CYQH
Hoofdstad van Canada: Ottawa
www.hpw.gov.yk.ca

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 6845 kilometer vliegen naar Watson Lake in Watson Lake. Een vlucht duurt ongeveer 8 uur en 8 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Watson Lake is America/Whitehorse en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Watson Lake op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Watson Lake in Watson Lake (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Watson Lake in Watson Lake (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 22, 2023 - Wed
Watson Lake, CA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue mar 21
broken clouds
-0/-4°C 5 km/h, S 100% 756.81 mmHg
wed mar 22
scattered clouds
-2/-12°C 4 km/h, SW 94% 754.56 mmHg
thu mar 23
light snow
-3/-8°C 10 km/h, ESE 92% 756.81 mmHg
fri mar 24
overcast clouds
-2/-9°C 7 km/h, WNW 90% 761.31 mmHg
sat mar 25
scattered clouds
-2/-13°C 8 km/h, NW 87% 765.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Canada

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode CAD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Canada is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Canada te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.