Wejh

Info

Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Wejh in Wejh (Saoedi-Arabië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Wejh. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Wejh.

Vliegveld: Wejh
Plaats: Wejh
IATA code: EJH

Timezone
De timezone van Wejh is Asia/Riyadh.

Betaalmiddel
In Saoedi-Arabië is de officiële munteenheid de Saoedi-Arabische riyal. Valutacode SAR.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Saoedi-Arabië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +966 of 00966.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Wejh in Wejh (Saoedi-Arabië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Wejh in Wejh (Saoedi-Arabië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Wejh. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

May 30, 2020 - Sat
Ooops! Nothing was found!Comments are closed.