welvaart

Info

Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Bonanza Airport in welvaart (Nicaragua). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in welvaart. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in welvaart.

Vliegveld: Bonanza Airport
Plaats: welvaart
IATA code: BZA

Timezone
De timezone van welvaart is America/Managua.

Betaalmiddel
In Nicaragua is de officiële munteenheid de Nicaraguaanse córdoba. Valutacode NIO.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Nicaragua te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +505 of 00505.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Bonanza Airport in welvaart (Nicaragua). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Bonanza Airport in welvaart (Nicaragua). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Bonanza Airport. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Aug 11, 2020 - Tue
Ooops! Nothing was found!Comments are closed.