Wewak

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Boram in Wewak (Papoea-Nieuw-Guinea). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Wewak. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Wewak.
vlag van Papoea-Nieuw-Guinea
Vliegveld: Boram
IATA code: WWK
ICAO code: AYWK
Hoofdstad van Papoea-Nieuw-Guinea: Port Moresby
www.nac.com.pg

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 13411 kilometer vliegen naar Boram in Wewak. Een vlucht duurt ongeveer 16 uur en 57 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Wewak is Pacific/Port_Moresby en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Boram op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Boram in Wewak (Papoea-Nieuw-Guinea). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Boram in Wewak (Papoea-Nieuw-Guinea). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 28, 2023 - Thu
Wewak, PG
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu sep 28
light rain
28/27°C 24 km/h, E 80% 758.31 mmHg
fri sep 29
light rain
29/26°C 22 km/h, E 75% 758.31 mmHg
sat sep 30
moderate rain
26/25°C 12 km/h, ESE 90% 758.31 mmHg
sun oct 1
light rain
30/27°C 10 km/h, SSW 67% 756.81 mmHg
mon oct 2
moderate rain
28/27°C 11 km/h, NNE 78% 757.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Papoea-Nieuw-Guinea

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Kina. Valutacode PGK.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Papoea-Nieuw-Guinea is 240 V en stekkers hebben de code I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Papoea-Nieuw-Guinea te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +675 of 00675.