Williams Lake

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Williams Lake in Williams Lake (Canada). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Williams Lake. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Williams Lake.
vlag van Canada
Vliegveld: Williams Lake
IATA code: YWL
ICAO code: CYWL
Hoofdstad van Canada: Ottawa
www.williamslake.ca

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7382 kilometer vliegen naar Williams Lake in Williams Lake. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 47 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Williams Lake is America/Vancouver en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Williams Lake op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Williams Lake in Williams Lake (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Williams Lake in Williams Lake (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Aug 15, 2022 - Mon
Williams Lake, CA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
mon aug 15
broken clouds
26/19°C 6 km/h, NNW 41% 760.56 mmHg
tue aug 16
few clouds
26/17°C 10 km/h, NNE 38% 762.07 mmHg
wed aug 17
sky is clear
30/18°C 6 km/h, NNE 29% 762.82 mmHg
thu aug 18
overcast clouds
31/20°C 7 km/h, NNW 28% 759.06 mmHg
fri aug 19
scattered clouds
32/17°C 12 km/h, NNW 25% 756.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Canada

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode CAD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Canada is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Canada te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.