Wroclaw

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Copernicus Airport in Wroclaw (Polen). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Wroclaw. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Wroclaw.
vlag van Polen
Vliegveld: Copernicus Airport
IATA code: WRO
ICAO code: EPWR
Hoofdstad van Polen: Warsaw
airport.wroclaw.pl

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 845 kilometer vliegen naar Copernicus Airport in Wroclaw. Een vlucht duurt ongeveer 1 uur en 0 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Wroclaw is Europe/Warsaw en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Copernicus Airport op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Copernicus Airport in Wroclaw (Polen). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Copernicus Airport in Wroclaw (Polen). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 15, 2024 - Sat
Wrocław, PL
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jun 15
moderate rain
25/15°C 20 km/h, SSW 42% 756.81 mmHg
sun jun 16
moderate rain
21/16°C 12 km/h, WNW 50% 759.81 mmHg
mon jun 17
light rain
24/18°C 26 km/h, WNW 50% 762.07 mmHg
tue jun 18
heavy intensity rain
25/19°C 22 km/h, WNW 54% 762.82 mmHg
wed jun 19
moderate rain
18/14°C 29 km/h, WNW 89% 762.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Polen

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Zloty. Valutacode PLN.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Polen is 230 V en stekkers hebben de code C / E.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Polen te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +48 of 0048.