Yalinga

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Yalinga in Yalinga (Centraal Afrikaanse Republiek). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in . Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .

Als u met het vliegtuig vertrekt of aankomt op Yalinga is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij hebben daarom een aantal zaken voor u op een rijtje gezet:

Vliegveld: Yalinga
IATA code: AIG
ICAO code: FEFY

Hoofdstad van Centraal Afrikaanse Republiek: Bangui
Aantal inwoners: 4844927
vlag van Centraal Afrikaanse Republiek

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Yalinga is Africa/Bangui en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Yalinga op deze pagina worden ook weergegeven met de lokale tijd.

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Franc. Valutacode XAF.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Centraal Afrikaanse Republiek en stekkers hebben de code C / E.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +236 of 00236.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Yalinga in Yalinga (Centraal Afrikaanse Republiek). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Yalinga in Yalinga (Centraal Afrikaanse Republiek). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Yalinga. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 4, 2020 - Fri
Yalinga, CF
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri dec 4
broken clouds
36/23°C 7 km/h, ENE 15% 758.31 mmHg
sat dec 5
overcast clouds
35/23°C 8 km/h, ESE 19% 758.31 mmHg
sun dec 6
sky is clear
33/23°C 11 km/h, ENE 16% 758.31 mmHg
mon dec 7
sky is clear
34/23°C 11 km/h, ENE 13% 759.06 mmHg
tue dec 8
sky is clear
32/23°C 9 km/h, ENE 16% 759.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk de vluchttijden regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijk vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.

Comments are closed.