Yalinga

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Yalinga in Yalinga (Centraal Afrikaanse Republiek). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Yalinga. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Yalinga.
vlag van Centraal Afrikaanse Republiek
Vliegveld: Yalinga
IATA code: AIG
ICAO code: FEFY
Hoofdstad van Centraal Afrikaanse Republiek: Bangui

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 5365 kilometer vliegen naar Yalinga in Yalinga. Een vlucht duurt ongeveer 6 uur en 23 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Yalinga is Africa/Bangui en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Yalinga op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Yalinga in Yalinga (Centraal Afrikaanse Republiek). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Yalinga in Yalinga (Centraal Afrikaanse Republiek). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jan 29, 2023 - Sun
Yalinga, CF
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun jan 29
scattered clouds
38/26°C 9 km/h, E 11% 756.06 mmHg
mon jan 30
broken clouds
38/28°C 12 km/h, E 13% 756.81 mmHg
tue jan 31
sky is clear
38/27°C 10 km/h, SSE 9% 756.06 mmHg
wed feb 1
few clouds
38/27°C 12 km/h, ENE 6% 756.06 mmHg
thu feb 2
broken clouds
34/26°C 14 km/h, E 10% 759.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Centraal Afrikaanse Republiek

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Franc. Valutacode XAF.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Centraal Afrikaanse Republiek is 220 V en stekkers hebben de code C / E.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Centraal Afrikaanse Republiek te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +236 of 00236.