Yan’an

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Ershilipu in Yan’an (China). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Yan’an. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Yan’an.
vlag van China
Vliegveld: Ershilipu
IATA code: ENY
ICAO code: ZLYA
Hoofdstad van China: Beijing

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7749 kilometer vliegen naar Ershilipu in Yan’an. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 13 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Yan’an is Asia/Shanghai en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Ershilipu op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Ershilipu in Yan’an (China). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Ershilipu in Yan’an (China). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 10, 2023 - Sat
Yan’an, CN
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jun 10
scattered clouds
28/22°C 18 km/h, NE 20% 754.56 mmHg
sun jun 11
light rain
28/21°C 18 km/h, ENE 26% 752.31 mmHg
mon jun 12
broken clouds
28/20°C 27 km/h, NNE 23% 754.56 mmHg
tue jun 13
sky is clear
28/21°C 11 km/h, NNE 17% 755.31 mmHg
wed jun 14
sky is clear
30/22°C 12 km/h, SSE 18% 754.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over China

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Yuan Renminbi. Valutacode CNY.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in China is 220 V en stekkers hebben de code A / C / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in China te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +86 of 0086.