Yeovilton

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Yeovilton in Yeovilton (Verenigd Koninkrijk). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Yeovilton. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Yeovilton.
vlag van Verenigd Koninkrijk
Vliegveld: Yeovilton
IATA code: YEO
ICAO code: EGDY
Hoofdstad van Verenigd Koninkrijk: Londen
www.royalnavy.mod.uk

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 525 kilometer vliegen naar Yeovilton in Yeovilton. Een vlucht duurt ongeveer 37 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Yeovilton is Europe/London en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Yeovilton op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Yeovilton in Yeovilton (Verenigd Koninkrijk). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Yeovilton in Yeovilton (Verenigd Koninkrijk). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 30, 2023 - Thu
Yeovilton, GB
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu mar 30
moderate rain
14/11°C 31 km/h, SW 80% 754.56 mmHg
fri mar 31
moderate rain
9/9°C 46 km/h, SSW 91% 742.56 mmHg
sat apr 1
light rain
9/8°C 29 km/h, WNW 91% 755.31 mmHg
sun apr 2
broken clouds
10/5°C 18 km/h, N 66% 771.82 mmHg
mon apr 3
broken clouds
11/6°C 16 km/h, SSW 69% 774.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Verenigd Koninkrijk

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Pound. Valutacode GBP.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Verenigd Koninkrijk is 230 V en stekkers hebben de code G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Verenigd Koninkrijk te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +44 of 0044.