Yerbogachen

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Yerbogachen in Yerbogachen (Rusland). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Yerbogachen. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Yerbogachen.
vlag van Rusland
Vliegveld: Yerbogachen
IATA code: ERG
ICAO code: UIKE
Hoofdstad van Rusland: Moscow

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 5693 kilometer vliegen naar Yerbogachen in Yerbogachen. Een vlucht duurt ongeveer 7 uur en 46 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Yerbogachen is Asia/Irkutsk en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Yerbogachen op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Yerbogachen in Yerbogachen (Rusland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Yerbogachen in Yerbogachen (Rusland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 21, 2023 - Tue
Yerbogachën, RU
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue mar 21
overcast clouds
-17/-14°C 17 km/h, WSW 87% 771.82 mmHg
wed mar 22
scattered clouds
-11/-14°C 21 km/h, W 83% 773.32 mmHg
thu mar 23
broken clouds
-7/-9°C 23 km/h, WSW 86% 771.07 mmHg
fri mar 24
light snow
-6/-3°C 24 km/h, SW 80% 762.82 mmHg
sat mar 25
light snow
-3/-8°C 25 km/h, WSW 94% 753.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Rusland

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Ruble. Valutacode RUB.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Rusland is 220 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Rusland te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +7 of 007.