Zabljak

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Zabljak in Zabljak (Montenegro). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Zabljak. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Zabljak.
vlag van Montenegro
Vliegveld: Zabljak
IATA code: ZBK
ICAO code:
Hoofdstad van Montenegro: Podgorica

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 1475 kilometer vliegen naar Zabljak in Zabljak. Een vlucht duurt ongeveer 2 uur en 45 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Zabljak is Europe/Podgorica en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Zabljak op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Zabljak in Zabljak (Montenegro). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Zabljak in Zabljak (Montenegro). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Feb 28, 2024 - Wed
Zabljak, ME
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed feb 28
overcast clouds
8/5°C 6 km/h, SSW 64% 762.82 mmHg
thu feb 29
light rain
8/5°C 7 km/h, NE 70% 761.31 mmHg
fri mar 1
moderate rain
5/2°C 11 km/h, SSW 74% 756.81 mmHg
sat mar 2
light rain
5/1°C 7 km/h, SW 63% 758.31 mmHg
sun mar 3
light rain
4/2°C 9 km/h, S 80% 759.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Montenegro

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Montenegro is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Montenegro te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +382 of 00382.