Zadar

Info

Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Zadar Airport in Zadar (Kroatië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Zadar. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Zadar.

Vliegveld: Zadar Airport
Plaats: Zadar
IATA code: ZAD
www.zadar-airport.hr

Timezone
De timezone van Zadar is Europe/Zagreb.

Betaalmiddel
In Kroatië is de officiële munteenheid de Kuna. Valutacode HRK.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Kroatië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +385 of 00385.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Zadar Airport in Zadar (Kroatië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Zadar Airport in Zadar (Kroatië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Zadar Airport. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 23, 2019 - Tue
Ooops! Nothing was found!Comments are closed.