Zadar

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Zadar in Zadar (Kroatië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Zadar. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Zadar.
vlag van Kroatië
Vliegveld: Zadar
IATA code: ZAD
ICAO code: LDZD
Hoofdstad van Kroatië: Zagreb
www.zadar-airport.hr

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 1201 kilometer vliegen naar Zadar in Zadar. Een vlucht duurt ongeveer 1 uur en 25 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Zadar is Europe/Zagreb en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Zadar op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Zadar in Zadar (Kroatië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Zadar in Zadar (Kroatië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 5, 2023 - Tue
Zadar, HR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue dec 5
heavy intensity rain
10/10°C 39 km/h, ESE 86% 757.56 mmHg
wed dec 6
scattered clouds
8/7°C 18 km/h, NE 68% 759.06 mmHg
thu dec 7
scattered clouds
10/7°C 23 km/h, NNE 58% 764.32 mmHg
fri dec 8
broken clouds
8/8°C 12 km/h, NE 55% 762.82 mmHg
sat dec 9
overcast clouds
7/5°C 20 km/h, NE 65% 762.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Kroatië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Kuna. Valutacode HRK.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Kroatië is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Kroatië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +385 of 00385.