Zagreb

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Zagreb in Zagreb (Kroatië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Zagreb. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Zagreb.
vlag van Kroatië
Vliegveld: Zagreb
IATA code: ZAG
ICAO code: LDZA
Hoofdstad van Kroatië: Zagreb
www.zagreb-airport.hr

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 1099 kilometer vliegen naar Zagreb in Zagreb. Een vlucht duurt ongeveer 1 uur en 18 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Zagreb is Europe/Zagreb en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Zagreb op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Zagreb in Zagreb (Kroatië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Zagreb in Zagreb (Kroatië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

May 24, 2024 - Fri
Donji grad, HR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri may 24
sky is clear
24/18°C 8 km/h, WSW 42% 763.57 mmHg
sat may 25
light rain
24/17°C 9 km/h, ENE 42% 762.82 mmHg
sun may 26
moderate rain
23/16°C 13 km/h, ENE 53% 764.32 mmHg
mon may 27
few clouds
23/17°C 8 km/h, ESE 43% 764.32 mmHg
tue may 28
moderate rain
20/15°C 9 km/h, NE 62% 761.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Kroatië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Kuna. Valutacode HRK.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Kroatië is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Kroatië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +385 of 00385.