Zambezi

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Zambezi in Zambezi (Zambia). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Zambezi. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Zambezi.
vlag van Zambia
Vliegveld: Zambezi
IATA code: BBZ
ICAO code: FLZB
Hoofdstad van Zambia: Lusaka

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7531 kilometer vliegen naar Zambezi in Zambezi. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 57 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Zambezi is Africa/Lusaka en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Zambezi op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Zambezi in Zambezi (Zambia). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Zambezi in Zambezi (Zambia). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 22, 2023 - Wed
Zambezi, ZM
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed mar 22
moderate rain
24/18°C 7 km/h, ENE 72% 759.81 mmHg
thu mar 23
moderate rain
24/19°C 7 km/h, ENE 77% 759.81 mmHg
fri mar 24
moderate rain
23/19°C 9 km/h, NE 83% 759.81 mmHg
sat mar 25
moderate rain
25/19°C 17 km/h, E 68% 759.81 mmHg
sun mar 26
moderate rain
22/19°C 9 km/h, NE 78% 761.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Zambia

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Kwacha. Valutacode ZMK.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Zambia is 230 V en stekkers hebben de code C / D / G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Zambia te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +260 of 00260.