Zanzibar

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Kisauni in Zanzibar (Tanzania). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Zanzibar. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Zanzibar.
vlag van Tanzania
Vliegveld: Kisauni
IATA code: ZNZ
ICAO code: HTZA
Hoofdstad van Tanzania: Dodoma

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7278 kilometer vliegen naar Kisauni in Zanzibar. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 39 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Zanzibar is Africa/Dar_es_Salaam en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Kisauni op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Kisauni in Zanzibar (Tanzania). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Kisauni in Zanzibar (Tanzania). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

May 24, 2024 - Fri
Zanzibar, TZ
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri may 24
light rain
27/25°C 23 km/h, SSE 76% 761.31 mmHg
sat may 25
light rain
28/25°C 25 km/h, SSE 68% 762.07 mmHg
sun may 26
scattered clouds
28/25°C 24 km/h, SE 63% 762.07 mmHg
mon may 27
light rain
28/26°C 22 km/h, SSE 69% 762.82 mmHg
tue may 28
light rain
28/25°C 21 km/h, S 64% 763.57 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Tanzania

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Shilling. Valutacode TZS.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Tanzania is 230 V en stekkers hebben de code D / G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Tanzania te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +255 of 00255.