Zarafshan

Info

Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Sugraly Airport in Zarafshan (Oezbekistan). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Zarafshan. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Zarafshan.

Vliegveld: Sugraly Airport
Plaats: Zarafshan
IATA code: AFS

Timezone
De timezone van Zarafshan is Asia/Samarkand.

Betaalmiddel
In Oezbekistan is de officiële munteenheid de Sum. Valutacode UZS.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Oezbekistan te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +998 of 00998.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Sugraly Airport in Zarafshan (Oezbekistan). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Sugraly Airport in Zarafshan (Oezbekistan). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Sugraly Airport. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 20, 2019 - Fri
Ooops! Nothing was found!Comments are closed.