Zarafshan

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Zarafshan in Zarafshan (Oezbekistan). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Zarafshan. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Zarafshan.
vlag van Oezbekistan
Vliegveld: Zarafshan
IATA code: AFS
ICAO code: UTSN
Hoofdstad van Oezbekistan: Tashkent

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 4529 kilometer vliegen naar Zarafshan in Zarafshan. Een vlucht duurt ongeveer 5 uur en 23 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Zarafshan is Asia/Samarkand en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Zarafshan op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Zarafshan in Zarafshan (Oezbekistan). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Zarafshan in Zarafshan (Oezbekistan). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 2, 2022 - Fri
Zarafshan, UZ
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat dec 3
sky is clear
-1/-4°C 14 km/h, NNE 27% 774.07 mmHg
sun dec 4
overcast clouds
-3/-5°C 15 km/h, NNE 46% 775.57 mmHg
mon dec 5
sky is clear
-5/-5°C 11 km/h, N 56% 778.57 mmHg
tue dec 6
sky is clear
-4/-5°C 8 km/h, NW 47% 776.32 mmHg
wed dec 7
sky is clear
-3/-5°C 17 km/h, ENE 40% 776.32 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Oezbekistan

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Som. Valutacode UZS.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Oezbekistan is 220 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Oezbekistan te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +998 of 00998.