Zonguldak

Info

Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Zonguldak in Zonguldak (Turkije). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Zonguldak. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Zonguldak.

Vliegveld: Zonguldak
Plaats: Zonguldak
IATA code: ONQ

Timezone
De timezone van Zonguldak is Europe/Istanbul.

Betaalmiddel
In Turkije is de officiële munteenheid de Lira. Valutacode TRY.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Turkije te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +90 of 0090.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Zonguldak in Zonguldak (Turkije). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Zonguldak in Zonguldak (Turkije). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Zonguldak. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 22, 2019 - Sun
Ooops! Nothing was found!Comments are closed.