Zurich

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Zurich in Zurich (Zwitserland). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Zurich. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Zurich.
vlag van Zwitserland
Vliegveld: Zurich
IATA code: ZRH
ICAO code: LSZH
Hoofdstad van Zwitserland: Berne
www.flughafen-zuerich.ch

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 605 kilometer vliegen naar Zurich in Zurich. Een vlucht duurt ongeveer 43 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Zurich is Europe/Zurich en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Zurich op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Zurich in Zurich (Zwitserland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Zurich in Zurich (Zwitserland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 20, 2024 - Sat
Zurich, CH
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jul 20
light rain
29/22°C 6 km/h, ESE 44% 758.31 mmHg
sun jul 21
moderate rain
26/18°C 14 km/h, W 54% 756.81 mmHg
mon jul 22
moderate rain
18/18°C 9 km/h, W 96% 763.57 mmHg
tue jul 23
light rain
18/16°C 10 km/h, W 94% 765.07 mmHg
wed jul 24
light rain
22/14°C 15 km/h, W 48% 763.57 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Zwitserland

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Franc. Valutacode CHF.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Zwitserland is 230 V en stekkers hebben de code J.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Zwitserland te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +41 of 0041.