Aarhus

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Aarhus Limo in Aarhus (Denemarken). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Aarhus. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Aarhus.
vlag van Denemarken
Vliegveld: Aarhus Limo
IATA code: ZBU
ICAO code:
Hoofdstad van Denemarken: Kopenhagen

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 555 kilometer vliegen naar Aarhus Limo in Aarhus. Een vlucht duurt ongeveer 39 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Aarhus is Europe/Copenhagen en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Aarhus Limo op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Aarhus Limo in Aarhus (Denemarken). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Aarhus Limo in Aarhus (Denemarken). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 23, 2023 - Sat
Aarhus, DK
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat sep 23
moderate rain
16/11°C 22 km/h, W 82% 755.31 mmHg
sun sep 24
few clouds
17/13°C 20 km/h, SSW 59% 767.32 mmHg
mon sep 25
overcast clouds
17/14°C 25 km/h, S 68% 765.82 mmHg
tue sep 26
overcast clouds
19/15°C 16 km/h, SSE 59% 762.82 mmHg
wed sep 27
light rain
19/15°C 21 km/h, WSW 60% 760.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Denemarken

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Krone. Valutacode DKK.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Denemarken is 230 V en stekkers hebben de code C / E / K.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Denemarken te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +45 of 0045.