Abbottabad

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Abbottabad in Abbottabad (Pakistan). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Abbottabad. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Abbottabad.
vlag van Pakistan
Vliegveld: Abbottabad
IATA code: AAW
ICAO code:
Hoofdstad van Pakistan: Islamabad

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 5663 kilometer vliegen naar Abbottabad in Abbottabad. Een vlucht duurt ongeveer 7 uur en 44 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Abbottabad is Asia/Karachi en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Abbottabad op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Abbottabad in Abbottabad (Pakistan). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Abbottabad in Abbottabad (Pakistan). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 26, 2023 - Sun
Abbottabad, PK
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun mar 26
sky is clear
18/11°C 10 km/h, W 38% 761.31 mmHg
mon mar 27
sky is clear
20/12°C 13 km/h, WSW 37% 759.06 mmHg
tue mar 28
light rain
20/14°C 12 km/h, WSW 36% 759.06 mmHg
wed mar 29
light rain
21/13°C 12 km/h, NE 36% 760.56 mmHg
thu mar 30
light rain
21/14°C 19 km/h, NE 38% 757.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Pakistan

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Rupee. Valutacode PKR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Pakistan is 230 V en stekkers hebben de code C / D.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Pakistan te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +92 of 0092.