Aboisso

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Aboisso in Aboisso (Ivoorkust). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Aboisso. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Aboisso.
vlag van Ivoorkust
Vliegveld: Aboisso
IATA code: ABO
ICAO code: DIAO
Hoofdstad van Ivoorkust: Yamoussoukro

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 5264 kilometer vliegen naar Aboisso in Aboisso. Een vlucht duurt ongeveer 6 uur en 15 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Aboisso is Africa/Abidjan en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Aboisso op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Aboisso in Aboisso (Ivoorkust). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Aboisso in Aboisso (Ivoorkust). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 25, 2023 - Sat
Aboisso, CI
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat mar 25
light rain
33/26°C 15 km/h, S 51% 758.31 mmHg
sun mar 26
moderate rain
32/25°C 16 km/h, SSW 57% 759.06 mmHg
mon mar 27
moderate rain
29/26°C 10 km/h, WSW 68% 758.31 mmHg
tue mar 28
scattered clouds
33/26°C 16 km/h, S 50% 757.56 mmHg
wed mar 29
light rain
34/26°C 16 km/h, S 51% 758.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Ivoorkust

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Franc. Valutacode XOF.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Ivoorkust is 230 V en stekkers hebben de code C / E.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Ivoorkust te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +225 of 00225.