Adelaide

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Adelaide Ferry Port in Adelaide (Australië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Adelaide. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Adelaide.
vlag van Australië
Vliegveld: Adelaide Ferry Port
IATA code: ZII
ICAO code:
Hoofdstad van Australië: Canberra

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 15917 kilometer vliegen naar Adelaide Ferry Port in Adelaide. Een vlucht duurt ongeveer 19 uur en 56 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Adelaide is Australia/Adelaide en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Adelaide Ferry Port op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Adelaide Ferry Port in Adelaide (Australië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Adelaide Ferry Port in Adelaide (Australië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Nov 27, 2022 - Sun
Adelaide, AU
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun nov 27
light rain
18/13°C 20 km/h, SW 61% 756.81 mmHg
mon nov 28
broken clouds
16/13°C 20 km/h, SW 56% 760.56 mmHg
tue nov 29
scattered clouds
19/13°C 20 km/h, SW 54% 764.32 mmHg
wed nov 30
sky is clear
21/13°C 20 km/h, SSE 48% 763.57 mmHg
thu dec 1
sky is clear
24/17°C 23 km/h, SE 34% 761.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Australië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode AUD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Australië is 240 V en stekkers hebben de code I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Australië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +61 of 0061.