Agades

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Agades in Agades (Niger). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Agades. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Agades.
vlag van Niger
Vliegveld: Agades
IATA code: AJY
ICAO code: DRZA
Hoofdstad van Niger: Niamey

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 3940 kilometer vliegen naar Agades in Agades. Een vlucht duurt ongeveer 5 uur en 41 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Agades is Africa/Niamey en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Agades op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Agades in Agades (Niger). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Agades in Agades (Niger). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 21, 2023 - Tue
Agadez, NE
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue mar 21
light rain
34/25°C 31 km/h, WSW 26% 758.31 mmHg
wed mar 22
sky is clear
33/26°C 26 km/h, WNW 8% 757.56 mmHg
thu mar 23
broken clouds
33/27°C 17 km/h, N 9% 757.56 mmHg
fri mar 24
sky is clear
35/28°C 28 km/h, E 7% 756.81 mmHg
sat mar 25
broken clouds
35/27°C 43 km/h, E 9% 758.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Niger

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Franc. Valutacode XOF.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Niger is 220 V en stekkers hebben de code A / B / C / D / E / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Niger te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +227 of 00227.