Agana

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Andersen AFB in Agana (Guam). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in . Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .

Als u met het vliegtuig vertrekt of aankomt op Agana is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij hebben daarom een aantal zaken voor u op een rijtje gezet:

Vliegveld: Andersen AFB
IATA code: UAM
ICAO code: PGUA

Hoofdstad van Guam: Hagatna
Aantal inwoners: 159358
vlag van Guam

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Agana is Pacific/Guam en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Andersen AFB op deze pagina worden ook weergegeven met de lokale tijd.

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode USD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Guam en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +-670 of 00-670.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Andersen AFB in Agana (Guam). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Andersen AFB in Agana (Guam). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Agana. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Nov 30, 2020 - Mon
Hagåtña, GU
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue dec 1
light rain
29/28°C 31 km/h, E 77% 757.56 mmHg
wed dec 2
moderate rain
29/27°C 20 km/h, E 75% 756.81 mmHg
thu dec 3
heavy intensity rain
26/27°C 28 km/h, ESE 90% 755.31 mmHg
fri dec 4
moderate rain
28/28°C 20 km/h, ESE 78% 756.81 mmHg
sat dec 5
moderate rain
29/28°C 28 km/h, ESE 79% 756.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk de vluchttijden regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijk vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.

Comments are closed.