Agana

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Andersen AFB in Agana (Guam). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Agana. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .
vlag van Guam
Vliegveld: Andersen AFB
IATA code: UAM
ICAO code: PGUA
Hoofdstad van Guam: Hagatna

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 11757 kilometer vliegen naar Andersen AFB in Agana. Een vlucht duurt ongeveer 14 uur en 59 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Agana is Pacific/Guam en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Andersen AFB op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Andersen AFB in (Guam). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Andersen AFB in Agana (Guam). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 23, 2021 - Thu
Hagåtña, GU
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri sep 24
moderate rain
27/28°C 38 km/h, SSE 87% 755.31 mmHg
sat sep 25
moderate rain
29/27°C 26 km/h, S 77% 756.81 mmHg
sun sep 26
moderate rain
29/27°C 17 km/h, S 70% 755.31 mmHg
mon sep 27
light rain
30/28°C 20 km/h, S 69% 755.31 mmHg
tue sep 28
light rain
30/27°C 24 km/h, S 74% 755.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Guam

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode USD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Guam is 110 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Guam te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +-670 of 00-670.

Comments are closed.