Agana

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Guam International in Agana (Guam). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Agana. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Agana.
vlag van Guam
Vliegveld: Guam International
IATA code: GUM
ICAO code: PGUM
Hoofdstad van Guam: Hagatna

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 11756 kilometer vliegen naar Guam International in Agana. Een vlucht duurt ongeveer 14 uur en 59 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Agana is Pacific/Guam en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Guam International op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Guam International in Agana (Guam). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Guam International in Agana (Guam). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 5, 2023 - Tue
Hagåtña, GU
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue dec 5
light rain
28/28°C 29 km/h, ENE 77% 758.31 mmHg
wed dec 6
light rain
29/27°C 27 km/h, E 74% 757.56 mmHg
thu dec 7
light rain
29/27°C 26 km/h, E 65% 756.81 mmHg
fri dec 8
light rain
29/27°C 28 km/h, E 64% 757.56 mmHg
sat dec 9
light rain
29/28°C 27 km/h, ENE 74% 756.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Guam

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode USD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Guam is 110 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Guam te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +-670 of 00-670.