Ahmed Al Jaber

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Ahmed Al Jaber in Ahmed Al Jaber (Koeweit). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Ahmed Al Jaber. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Ahmed Al Jaber.
vlag van Koeweit
Vliegveld: Ahmed Al Jaber
IATA code: XIJ
ICAO code:
Hoofdstad van Koeweit: Kuwait City

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 5833 kilometer vliegen naar Ahmed Al Jaber in Ahmed Al Jaber. Een vlucht duurt ongeveer 7 uur en 56 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Ahmed Al Jaber is Asia/Kuwait en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Ahmed Al Jaber op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Ahmed Al Jaber in Ahmed Al Jaber (Koeweit). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Ahmed Al Jaber in Ahmed Al Jaber (Koeweit). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 15, 2024 - Sat
Helaas, momenteel is er geen weerdata beschikbaar

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Koeweit

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dinar. Valutacode KWD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Koeweit is 240 V en stekkers hebben de code C / G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Koeweit te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +965 of 00965.