Ailigandi

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Ailigandi in Ailigandi (Panama). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in . Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .

Als u met het vliegtuig vertrekt of aankomt op Ailigandi is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij hebben daarom een aantal zaken voor u op een rijtje gezet:

Vliegveld: Ailigandi
IATA code: AIL
ICAO code:

Hoofdstad van Panama: Panama City
Aantal inwoners: 3410676
vlag van Panama

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Ailigandi is America/Panama en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Ailigandi op deze pagina worden ook weergegeven met de lokale tijd.

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Balboa. Valutacode PAB.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Panama en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +507 of 00507.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Ailigandi in Ailigandi (Panama). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Ailigandi in Ailigandi (Panama). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Ailigandi. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 4, 2020 - Fri
Ailigandí, PA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri dec 4
moderate rain
29/26°C 10 km/h, NNW 66% 758.31 mmHg
sat dec 5
light rain
29/26°C 11 km/h, NNE 68% 759.06 mmHg
sun dec 6
sky is clear
29/26°C 10 km/h, N 67% 757.56 mmHg
mon dec 7
few clouds
28/26°C 14 km/h, NNW 70% 756.81 mmHg
tue dec 8
light rain
28/26°C 8 km/h, NNE 79% 757.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk de vluchttijden regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijk vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.

Comments are closed.