Airok

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Airok in Airok (Marshalleilanden). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Airok. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Airok.
vlag van Marshalleilanden
Vliegveld: Airok
IATA code: AIC
ICAO code:
Hoofdstad van Marshalleilanden: Majuro

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 13233 kilometer vliegen naar Airok in Airok. Een vlucht duurt ongeveer 16 uur en 45 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Airok is Pacific/Majuro en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Airok op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Airok in Airok (Marshalleilanden). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Airok in Airok (Marshalleilanden). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Feb 27, 2024 - Tue
Airok, MH
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue feb 27
moderate rain
28/28°C 32 km/h, ENE 82% 758.31 mmHg
wed feb 28
light rain
28/28°C 33 km/h, ENE 83% 759.06 mmHg
thu feb 29
light rain
28/28°C 35 km/h, NE 81% 758.31 mmHg
fri mar 1
light rain
28/28°C 35 km/h, ENE 80% 757.56 mmHg
sat mar 2
light rain
28/28°C 37 km/h, NE 79% 758.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Marshalleilanden

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode USD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Marshalleilanden is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Marshalleilanden te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +692 of 00692.