Akola

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Akola in Akola (India). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Akola. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Akola.
vlag van India
Vliegveld: Akola
IATA code: AKD
ICAO code: VAAK
Hoofdstad van India: New Delhi

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7012 kilometer vliegen naar Akola in Akola. Een vlucht duurt ongeveer 8 uur en 20 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Akola is Asia/Kolkata en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Akola op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Akola in Akola (India). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Akola in Akola (India). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Feb 8, 2023 - Wed
Akola, IN
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed feb 8
sky is clear
26/23°C 14 km/h, NNW 24% 762.07 mmHg
thu feb 9
scattered clouds
29/25°C 10 km/h, NNW 12% 760.56 mmHg
fri feb 10
few clouds
31/26°C 8 km/h, WSW 13% 760.56 mmHg
sat feb 11
sky is clear
32/25°C 17 km/h, WNW 12% 761.31 mmHg
sun feb 12
sky is clear
31/25°C 16 km/h, NNW 14% 761.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over India

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Rupee. Valutacode INR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in India is 230 V en stekkers hebben de code C / D / M.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in India te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +91 of 0091.